Πέμπτη

Σύμβουλος Μάρκετινγκ & Ανάπτυξης Μικρών Επιχειρήσεων

Αναπτύσσω έξυπνα την επιχείρησή μου

Πληροφορίες

Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Μικρών Επιχειρήσεων (Ελλάδα & Κύπρος)
Αποστολή
Στόχος μου είναι να σας βοηθήσω να αυξήσετε τον τζίρο σας. Μαγικές συνταγές ωστόσο δεν υπάρχουν. Θέλει δουλειά, οργάνωση και υπομονή για την επιτυχία.
Περιγραφή
Η στρατηγική μάρκετινγκ μπορεί να βοηθήσει κάθε μικρή επιχείρηση να αναπτυχθεί & να διαφοροποιηθεί από τους ανταγωνιστές της.

Σε μία εποχή που η οικονομική συγκυρία επηρεάζει την αποδοτικότητα των επιχειρήσεων, σε βαθμό που να προκαλεί αβεβαιότητα για τη συνέχιση της λειτουργίας τους, η ανάγκη για έξυπνες λύσεις, που θα εμπλέξουν τους πελάτες- καταναλωτές περισσότερο με την επιχείρηση, είναι όσο
ποτέ άλλοτε επιτακτική.

Σε περίοδο κρίσης οι άνθρωποι κάνουν 2 πράγματα: είτε πανικοβάλλονται είτε επαναπροσδιορίζουν τους στόχους τους. Οι επιχειρηματίες που θα προσαρμοστούν και θα κινηθούν έξυπνα θα βγουν κερδισμένοι.

H συμβουλευτική μου προσέγγιση, προέρχεται από χρόνια εμπειρίας στη στρατηγική μάρκετινγκ γνωστών και απαιτητικών υπηρεσιών & προϊόντων. Μαζί με τον επιχειρηματία πελάτη μου θα χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης που μαζί θα αναπτύξουμε και θα εξελίξουμε την επιχείρησή του, υλοποιώντας τις σωστές κινήσεις, οικονομικά όπως επιβάλλει η εποχή.

Το μάρκετινγκ έχει εφαρμογή σε όλες τις επιχειρήσεις, μικρές ή μεγάλες, είτε απευθύνονται σε καταναλωτές, είτε σε άλλες επιχειρήσεις. 
***********************

Βασικές πληροφορίες

Στοιχεία επικοινωνίας