Κυριακή

Εφημερίδα: ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΡΑ

www.facebook.com/Ergasia.Tora  

http://www.twitter.com/ergasiatora

Πληροφορίες

Η επίσημη σελίδα της εφημερίδας για την εργασία και την επιχειρηματικότητα. Κάθε Σάββατο στα περίπτερα όλης της χώρας!
Περιγραφή
Από ανθρώπους που γνωρίζουν τον κόσμο της εργασίας, με σεβασμό σε όσους την αναζητούν. Κυκλοφορεί κάθε Σάββατο και μένει στα περίπτερα μέχρι την Τετάρτη.
>> ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΡΑ: Κάνει όλη τη δουλειά για να βρεις δουλειά ||
Δημόσιος Τομέας
Ιδιωτικός Τομέας
Δουλειά για φοιτητές
Επιχειρηματικότητα
Εργασία στο εξωτερικό
Επιδοτήσεις
Βιογραφικά
Αγγελίες
Ρεπορτάζ

Βασικές πληροφορίες

Στοιχεία επικοινωνίαςΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Παναγής Γκιόλμας (Εκδότης-Διευθυντής)

Δημοσιογράφος από το 1989, μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) από το 1994. Ο Κεφαλονίτης δημοσιογράφος ξεκίνησε από την ΑΥΓΗ και στη συνέχεια εργάστηκε σε όλες τις μεγάλες εφημερίδες της χώρας: ΕΘΝΟΣ (15 χρόνια), ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ (2 χρόνια), ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ (3 χρόνια) και μέχρι πρόσφατα στο ΒΗΜΑ (2 χρόνια). Όλα τα χρόνια ασχολήθηκε με τα θέματα του υπουργείου Δημόσιας Διοίκησης, της εργασίας και της επιχειρηματικότητας. Το 1998 είχε την ιδέα να δημιουργήσει το πρώτο ένθετο εργασίας στο «Έθνος» και κάνει το ίδιο, αργότερα, με τα ένθετα ΒΡΙΣΚΩ ΔΟΥΛΕΙΑ (Ελ. Τύπος), ΕΥΡΗΚΑ ΕΡΓΑΣΙΑ (Ελευθεροτυπία) και ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ (Βήμα). Παράλληλα, εργάστηκε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Flash, Alpha, City fm και Vima fm.Ελένη Δελβινιώτη (Διευθύντρια Σύνταξης)

Δημοσιογράφος, μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) από το 1989. Εργάστηκε επί 25 συνεχή χρόνια στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ως υπεύθυνη για τα θέματα του υπουργείου Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης. Από το 1985 εργάζεται στην ΕΡΤ, στην παραγωγή και παρουσίαση δελτίων ειδήσεων σε τηλεόραση και ραδιόφωνο καθώς και δημοσιογραφικών και πολιτικών εκπομπών.Διονύσης Ελευθεράτος (Αρχισυντάκτης)

Μυήθηκε στην επαγγελματική δημοσιογραφία το 1986, αναλαμβάνοντας το εκπαιδευτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας η «ΠΡΩΤΗ». Από τότε μέχρι σήμερα έχει εργαστεί, κάνοντας έρευνα και αρθρογραφώντας για πολιτικά και κοινωνικά θέματα, σε πολλές εφημερίδες ( όπως ΠΑΡΟΝ, ΝΙΚΗ, ΕΞΟΥΣΙΑ, SPORTDAY κ.τ.λ.), περιοδικά (REVIEW του «Ελεύθερου Τύπου», ΕΨΙΛΟΝ της «Ελευθεροτυπίας», ΕΠΙΚΑΙΡΑ) και ραδιοφωνικούς σταθμούς (ΔΙΑΥΛΟΣ 10, FLASH 9,61, SPORT FM κ.λπ.).Στέλα Μικράκη (Υπεύθυνη Νέων Μέσων)

Σύμβουλος μικρομεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων σε θέματα οργάνωσης, μάρκετινγκ, καινοτομίας και ανάπτυξης. Ειδικεύεται στη σύνταξη οικονομοτεχνικών μελετών για υπαγωγή επενδύσεων σε επιδοτούμενα προγράμματα, όπως ΕΣΠΑ και Αναπτυξιακός Νόμος, καθώς και στη διοίκηση έργων. Από το 2000 έχει εργαστεί σε Συμβουλευτικές Εταιρίες, όπως η ICAP A.E., και ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και του Μητρώου Συμβούλων Επιχειρηματικότητας του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.