Τετάρτη

«STORY E.E.», μια πολλά υποσχόμενη εκδοτική εταιρία

http://www.travelstyle.gr/portal/gr/index.php

Η ίδρυση...

Η «STORY E.E.» είναι μια πολλά υποσχόμενη εκδοτική εταιρία, η οποία ιδρύθηκε το 2004 στην Αθήνα και δραστηριοποιείται στο χώρο έκδοσης εντύπων (φυσικού και ηλεκτρονικού τύπου) καθώς και της διαφήμισης.

Η εξέλιξη...

Ξεκίνησε την εκδοτική της πορεία με την έκδοση - κυκλοφορία του μηνιαίου περιοδικού ICONS Traveller's. Το περιοδικό ICONS Traveller's γεννήθηκε στην ελληνική αγορά με βασικό στόχο να «εκπαιδεύσει» το ελληνικό κοινό στη σύγχρονη φιλοσοφία του ταξιδιού και να καλύψει το κενό της ενημέρωσης και της πληροφόρησης ανάμεσα στους ταξιδιώτες και τον Τύπο. Eν συνεχεία, με πολυποίκιλες δραστηριότητες αναπτύχθηκε η εταιρεία στον τομέα των ελληνικών οδηγών (Magazine Mykonos, Thessaloniki, Arachova, Kerkyra κλπ) σε μια προσπάθεια προβολής της ελληνικής περιφέρειας και των τουριστικών προορισμών.

... και το μέλλον...

Καθώς λοιπόν, όλοι και όλα κινούνται σε ηλεκτρονικούς - ψηφιακούς ρυθμούς, ιδιαίτερη χαρά της «STORY Ε.Ε.» είναι η ηλεκτρονική έκδοση - παρουσία του περιοδικού ICONS Traveller's με την ανάρτηση - δημοσίευση στο διαδίκτυο, μέσω ενός ιστολογίου αποκλειστικά προοριζομένου για το σκοπό αυτό, Travelstyle.gr.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η «STORY E.E.» ήδη από την πρώτη ημέρα της δημιουργία της, προωθεί και στηρίζει την άμεση επικοινωνία με το αναγνωστικό κοινό στο οποίο απευθύνεται. Σκοπός της είναι να προσαρμόζεται και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του καταναλωτή τόσο στα προϊόντα που επιθυμεί όσο και στην ανάγκη για έγκυρη πληροφόρηση και ανταπόκριση σε πιθανές διευκρινήσεις και ερωτήσεις.
Μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία:
Αναστάσιος Δούσης & Σια ΕΕ
STORY Ε.Ε.
ΑΦΜ: 999289590
ΔΟΥ: Νέας Φιλαδέλφειας
Διεύθυνση: Π. Μπακογιάννη 34, 14451, Μεταμόρφωση