Τετάρτη

Η εταιρεία International Health


Σχετικά με εμάς


Η εταιρεία International Health

Η εταιρία ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 2002.
Μετά από χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας, καθοδηγούμενη από τον στόχο «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ Η ΥΓΕΙΑ», η Εταιρεία πέτυχε εκπληκτικά αποτελέσματα.
Η αποστολή και το όραμα της International Health είναι να ακολουθεί τις παγκόσμιες τάσεις , τόσο στον τομέα της εργασίας όσο και στα καλά αποτελέσματα και τις καινοτομίες που οδηγούν σε μια καλύτερη και πιο υγιεινή ζωή. Θα προσπαθούμε να βρίσκεται στη διάθεση της χώρα μας κάθε νέο προϊόν το οποίο μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής.

Η συνεχής έρευνά μας απαντά αποτελεσματικά στις καθημερινές προκλήσεις, επενδύουμε στα προϊόντα μας, εισάγουμε καινοτομίες και με αυτό τον τρόπο δείχνουμε τον ενδιαφέρον μας για τη βελτίωση της υγείας των ατόμων που μας χρειάζονται περισσότερο.

Σκοπός μας είναι να γίνουμε ένας καλός φίλος σε κάθε σπίτι στον τομέα της υγείας και μαζί να δημιουργήσουμε μια κοινωνία υγιών ανθρώπων!

Πιστοί στο όραμά μας, το οποίο μας οδηγεί στην επίτευξη των στόχων μας και της στρατηγικής μας, έχουμε δημιουργήσει το ίδρυμα της International Health, με τις εξής αξίες:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Για να εισάγουμε νέες αξίες, ενθαρρύνουμε την καινοτομία και το άνοιγμα σε νέες ιδέες σε όλες τις δραστηριότητες μας.

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Παραμένουμε αφοσιωμένοι με ειλικρίνεια, εντιμότητα και αξιοπιστία σε όλες τις δραστηριότητές μας και προσπαθούμε συνεχώς να ανταποκρινόμαστε και να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας μέσα από τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες μας.

ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Με σκοπό να πετύχουμε την αποστολή μας για μια υγιή και ποιοτική ζωή, απαιτούμε τα υψηλότερα πρότυπα δεοντολογίας που πρέπει να επιδιωχθούν τόσο από εμάς τους ίδιους όσο και από τους άλλους, προστατεύοντας παράλληλα την ακεραιότητα μας σε ό,τι κάνουμε.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Συνεργαζόμαστε και μοιραζόμαστε τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις δυνατότητές μας σε όλους τους τομείς, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο για το όφελος όλων.

ΓΝΩΣΗ

Μοιραζόμαστε ανιδιοτελώς πληροφορίες, εμπειρίες, μεθόδους, γνώσεις και ιδέες, ώστε να είμαστε σε θέση να λαμβάνουμε καίριες αποφάσεις για την εταιρεία, να βελτιωνόμαστε και να ενεργούμε για το καλό όλων μας.

Η ομάδα του International Health