Κυριακή

Δέλτα Τεχνική Φωτοβολταϊκά

Λίγα λόγια για την Εταιρία:


Σχεδόν 30χρόνια επιτυχημένης παρουσίας συμπληρώνει η ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ, συγκεντρώνονταςτεχνική εμπειρία και αξιοπιστία που την κάνουν να ξεχωρίζει.
Ιδρύθηκε το1989 ως συνέχεια της ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ και είναι σήμερα μία εταιρία μεεξαιρετική φήμη στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά. Διαθέτει και παρέχει όλη τηναπαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή και το έμψυχο δυναμικό για την επιτυχή ανάπτυξηέργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΞΕ) καιΣύγχρονου Κλιματισμού. Στεγάζεται σε πλήρως εξοπλισμένα ιδιόκτητα γραφεία στηνΑθήνα και διατηρεί αυτή τη στιγμή μόνιμο προσωπικό πλήρους απασχόλησης πουξεπερνάει τα 20 άτομα, μεγάλο μέρος των οποίων είναι υψηλόβαθμης μόρφωσης καιμακροχρόνιας εμπειρίας: μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι ή μηχανολόγοι.

Ακολουθώνταςτην εξέλιξη της τεχνολογίας στην αξιοποίηση της δωρεάν ενέργειας στοπεριβάλλον, η Εταιρία δεν παρέλειψε να ασχοληθεί και με μια αστείρευτη υψηλούδυναμικού πηγή : τον ήλιο. Με τη χρήση φωτοβολταϊκών συστημάτων, η ηλιακήακτινοβολία μετατρέπεται εύκολα σε πολύτιμη ηλεκτρική ενέργεια.

Η άρτιαμελέτη και τέλεια εκτέλεση ακόμα και των πιό εξειδικευμένων εγκαταστάσεων είναιεγγυημένες τόσο από την ισχυρή υλική υποδομή όσο και από το άψογα καταρτισμένο,έτοιμο να εξυπηρετήσει έμψυχο δυναμικό της Εταιρίας. Με το ολοκληρωμένο πακέτουπηρεσιών που έχει διαμορφώσει η Εταιρία είναι σε θέση να εξασφαλίζει τηναπόλυτη ικανοποίηση του πελάτη και την άμεση εξυπηρέτηση του, ακόμα και μετάτην αγορά. Οι πιο απαιτητικοί ιδιώτες και επαγγελματίες του χώρου, μηχανικοί,αρχιτέκτονες, εγκαταστάτες εμπιστεύονται τη ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ.

Επιπλέον, ηΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ είναι πιστοποιημένη για την εμπορία, εγκατάσταση και τεχνικήυποστήριξη φωτοβολταϊκών συστημάτων σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ποιότηταςISO 9001:2000, ενώ είναι και μέλος του Συνδέσμου Εταιριών Φωτοβολταϊκών.

Προκειμένουνα ενημερωθείτε και για τις άλλες δραστηριότητες του Ομίλου Εταιριών ΔΕΛΤΑΤΕΧΝΙΚΗ (γεωθερμία, κλιματισμός, αιολικά και μικρά υδροηλεκτρικά), επισκεφθείτετο site : www.deltasolar.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΔΕΛΤΑΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.
ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΚεντρικάΓραφεία - Εκθεση
ΛεωφόροςΠοσειδώνος 51
T.K. 18344,Μοσχάτο, Αθήνα
τηλ. 2109400720, fax. 210 9414357