Δευτέρα

cebilnews

CeBiL.gr


Η σελίδα αυτή δημιουργείται αυτόματα (χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση) συλλέγοντας άρθρα από διάφορες online ελληνικές
εφημερίδες και ανανεώνεται περίπου κάθε μία ώρα.

Με τη βοήθεια ενός αυτοματοποιημένου αλγορίθμου, αναγνωρίζεται το περιεχόμενο κάθε άρθρου και στη συνέχεια, όλα τα άρθρα οργανώνονται σε θεματικές ενότητες με βάση το περιεχόμενό τους. Κάθε θεματική ενότητα αποτελείται απο άρθρα τα οποία πραγματεύονται το ίδιο θέμα. Στη συνέχεια εντοπίζονται οι ενότητες άρθρων με την πιο δημοφιλή θεματολογία και παρουσιάζονται στην κεντρική σελίδα του cebil.gr. Από κάθε ενότητα εμφανίζεται ένα μόνο άρθρο στην κεντρική σελίδα, αλλα πατώντας στο link που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου < σχετικα (x>μπορείτε να δείτε και τα υπόλοιπα σχετικά.
Από κάθε άρθρο παρουσιάζεται μόνο ο τίτλος και οι πρώτοι 250 χαρακτήρες από το κείμενο. Επιλέγοντας όμως το άρθρο που σας ενδιαφέρει μπορείτε να πλοηγηθείτε απευθείας στο site που το δημοσίευσε και να το διαβάσετε ολόκληρο.

Η επιλογή των άρθρων που εμφανίζονται στην κεντρική σελίδα, καθώς επίσης και η σειρά εμφάνισής τους γίνεται αυτόματα, χωρίς πολιτικά ή ιδεολογικά κριτήρια.

Για κάθε θέμα που παρουσιάζεται, εντοπίζονται όλες οι εφημερίδες που αναφέρονται σε αυτό και έτσι δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη να διαβάσει διαφορετικές απόψεις γύρω από το ίδιο θέμα.
Στο μέλλον ενδεχομένως να προστεθούν και άλλες εφημερίδες και να υλοποιηθούν και άλλες ιδέες.
Για σχόλια και παρατηρήσεις μπορείτε να στέλνετε email στο cebilnews@gmail.com .