Δευτέρα

Invicta Watches e-Shop

Invictatime.gr

To ηλεκτρονικό κατάστημα invictatime.gr ιδρύθηκε το 2008, από μια ομάδα νέων και φιλόδοξων επιχειρηματιών που σαν στόχο έχουν να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες και εξυπηρέτηση στο χώρο του ρολογιού.

Για να επιτευχθεί αυτό, η εταιρεία μας ύστερα από μακρά και λεπτομερή έρευνα αγοράς αποφάσισε να επιλέξει και να προωθήσει στο ευρύτερο κοινό τα ελβετικά ρολόγια Invicta. Η επιλογή αυτή δεν ήταν τυχαία αλλά βασίστηκε στο γεγονός ότι το συγκεκριμένο brand name συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που μπορούν να κάνουν τον αυριανό αγοραστή σίγουρο ότι έκανε τη σωστή επιλογή. Η ελβετική ποιότητα, το άψογο φινίρισμα, η ποικιλομορφία στο σχεδιασμό, τα ανώτερα υλικά κατασκευής, η διαφορετικότητα, οι πολύπλοκοι μηχανισμοί κάνουν τα ελβετικά ρολόγια Invicta αντικείμενα πόθου και θαυμασμού.

Για αυτό το λόγο η Actiontime δίνει σε όλους την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα αυθεντικό ρολόι Invicta μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, σε πραγματικά πολύ χαμηλές τιμές, 30-50% πιο φθηνά από τα φυσικά καταστήματα, μιας και τα λειτουργικά της έξοδα ως κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι πολύ χαμηλά.

Εκμεταλλευτείτε την εξειδίκευση μας στα ρολόγια Invicta, αφού ήμαστε το μοναδικό site που πουλά μόνο ρολόγια Invicta, τις προσφορές και τα δώρα που προσφέρουμε, την εγγύηση και το σέρβις της επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας. Δώστε την παραγγελία σας, λάβετε το ρολόι σας μέσα σε 48 ώρες (αναλόγως διαθεσιμότητας) και απολαύστε όλα τα πλεονεκτήματα της επαγγελματικής εξυπηρέτησης που προσφέρει το invictatime.gr.